fredag, mars 6

Hemma igen efter en blåsig dag !!

Efter en gungig dag på vänern! Första hugget kom efter ca en timma när vi var fullriggade, DEN var Mats(moa)Moqvists att drilla eftersom han va gäst i båten.
MEN den ville INTE vara med och leka med moa ,så den hoppade av efter ca en halv minut:-) hihihihi ! Nästa var földaktligen skepparns tur att drilla, efter en kort kamp så hade jag den(på bilden) vid båten för håvning !! MEN moa hade annat :-) för sig!!! så den fick jag håva själv !FÖRSTA I BÅTEN :-) !!!!!!
Blev sedan dött ett tag, när nästa HUGG kom, så tog den 50m i ett svep!!!!NUUUUUU! Tänkte jag!Nu är det något stort på gång! Återigen moas tur att drilla, efter en hård kamp och en uppjagad moa så var det dags för mig att håva! Skepparn gjorde inget misstag :-)! upp i båten kom den !(7kg +) Meeeeeeen en med FEEEEETT FEEEEENA ! Ååååå! Nej!
Åter dött ett tag,innan nästa hugg kom! Identiskt med förra hugget! Rusade som en tok, fick in den till båten efter en riktigt hård kamp.
Och denna gång gjorde MOA sin plikt och håvade den galant :-) Men,men, :-( Undrar OM det var samma som moa drillade ? För även denna hade fett fena och (7 kg +) .
Sedan blev det helt dött resten av dagen och mc donalds hägrade för MOA :-)
Var bara att packa ihop och göra han till viljes :-) ! Ha ett skitfiske på er AllA !

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul Robert att du fick upp en fisk mer i båten än den tysta och försynta Mats "Moa" Moqvist. Annars hade väl han fått ännu bättre självförtroende (om det nu är möjligt). Undra den fisken som släppte om det kan ha blivit någon slaklina på den. För det kan väl inte vara otur eller dåliga krokar. Hur som helst lyfter jag på hatten o gratulerar till att ni fick drilla 2 st fina bitar. Synd att de var vilda. Mvh: Henrik "Link" Lindqvist